fbpx
Att handla lokalt är mer än produkten du köper, att handla lokalt bidrar till att behålla det breda urvalet.

Vi erbjuder bekväm installation av ny skrivare, vi listar här några modeller som kan passa olika behov. Det som ingår är transport, installation med usb- eller wifi, bortforsling av packmaterial.

Brother MFC-J4340DW är en kompakt multifunktionsskrivare med fyra separata färgpatroner, byt bara den som är slut och inte alla tre färger som på billigare skrivare. Pris 3780kr installerat och klart hemma hos dig efter rut-avdrag.

Brother MFC-J4340DW

HP Smart Tank 5107 är en multifunktionsskrivare, uppgradera till en högkvalitativ och kostnadseffektiv teknik med bläckbehållare som använder sig av HP-print appen som är bäst i klassen. Spara både tid och pengar. Pris 4200kr installerat och klart hemma hos dig efter rut-avdrag.

HP Smarttank 5107

Brother DCP-L2620DW är en laserskrivare med multifunktion med svartvita utskrifter, perfekt för dig som vill ha en pålitlig skrivare och ej har behov av färgutskrifter. Lasertekniken med svartvit utskrift ger låga utskriftskostnader. Pris 3490kr installerat och klart hemma hos dig efter rut-avdrag.

Brother DCP-L2620DW

Betalning

Efter utförd installation betalar du bekvämt med Swish och får ett momskvitto via mail som är ditt garantibevis. Vi måste även ha ditt personnummer för rut-avdraget.

Tillbehör

Tillbehör som usb-kabel till dator ingår ej, men kan köpas till för 50kr.

Extra toner/färg

Om du önskar köpa extra färg eller toner på en gång så berätta det så tar vi med oss det.

Wifi

Där skrivaren ska installeras krävs tillräckligt bra wifi-signal för att din nya skrivare ska fungera bra. Alternativet är usb-kabel till datorn om de ska stå bredvid varandra.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
X