fbpx
Att handla lokalt är mer än produkten du köper, att handla lokalt bidrar till att behålla det breda urvalet.
datorer i gävleVi är det tydliga alternativet när du ska köpa ny dator i Gävle. Vi säljer inte vad som helst utan det vi vet håller kvalitet. Stormarknaden säljer på volym och vi kan sällan eller aldrig matcha deras prisbild, däremot har vi andra styrkor för att få saker och ting att fungera optimalt och att du får den dator som verkligen matchar behoven vare sig du är företag eller privatperson.Vi är också det självklara alternativet till dig som handlar dator på nätet, välj oss, en lokal leverantör för personlig service och underhåll.Hos oss får du inte bara hjälp med datorval, utan hjälp med Officepaket, virusskydd, överföring av data från gammal dator och mycket mer.

Nya datorer till företag

Hos oss kan du köpa dator från Dell, HP, Lenovo, Apple, Microsoft. Dockningsstation, skärmar, skärmfästen, möss och tangentbord. Nya kunder betalar med kort, återkommande kunder faktura. Självklart även specialbyggda stationära datorer för t.ex. CAD/CAM, 3D-visualisering, RIP-arbete etc. Installation på plats erbjuds. Vi säljer även Apple Mac till företag.

Nya datorer till privatpersoner

Hos oss kan du köpa dator från egna märket PHS Spelburk® och Surf®, specialbyggda datorer för speciella ändamål, ASUS laptops, Dell, Lenovo, skärmar, skärmfästen, möss och tangentbord. Betalning sker med kort, swish eller Klarna. Ej kontant.

Begagnade datorer

Vi får tag på begagnade datorer i väldigt fint skick med minst ett år garanti, ett val som allt fler tittar på, vi har sålt många begagnade datorer till kunder som önskar vara kostnadsmedvetna och tänka på miljön. Win-Win! Alla datorer är genomgångna och felfria.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
X