fbpx
Att handla lokalt är mer än produkten du köper, att handla lokalt bidrar till att behålla det breda urvalet.
Vi har satt ihop tre olika bredbandspaket som vi konfigurerar och gör klart här på plats, sen kan ni installera det själva hemma när ni har fiber med en enkel instruktion. Vi ser till att all utrustning är uppdaterad i sin fasta programvara, vid beställning kan du välja vilket nätverksnamn och lösenord du vill ha.

Om du har en lägenhet eller villa/bostadsrätt av nyare slag som har en mediecentral med inkommande internet i ett skåp så passar detta paket utmärkt. Har du ett äldre hus så kan det behöva dras internetkabel först, men vi har elektriker för bekväm totallösning med rut-avdrag.

Vi arbetar främst med lösningar från Ubiquiti men även Zyxel och TP-link.

Inget lagg – bara full fart i uppkopplingen!

Vi vet av erfarenhet att många har problem med trådlösa extenders och elnäts-extenders, det är produkter som i bästa fall fungerar ok men det är inget för det moderna uppkopplade hemmet där hastighet och stabilitet är väldigt viktigt.

Koppla upp smarta tv-apparater, speldatorer, apple-tv, bärbara datorer antingen via tråd eller trådlöst.

Lilla paketet

Passar i lägenheter med ett eller två rum och kök. Har du mediacentral går det att koppla in tre extra enheter utan switch, fler med switch.

1st Edgerouter X
1st Accesspunkt Lite
5st Nätverkskabel 0,5M
1st Nätverkskabel 1M
1st Fri uppdatering 1år

Beställ

Mellanpaketet

Passar i större lägenheter och villor med tre eller fler rum och kök. Har du mediacentral går det att koppla in två extra enheter utan switch, fler med switch.

1st Edgerouter X SFP
2st Accesspunkt Wifi6 lite
2st Nätverkskabel 0,5M
2st Nätverkskabel 1M
1st Fri uppdatering 1år

Beställ

Stora paketet

Passar i lägenheter och villor av större mått. Extra kraftig router. Har du mediacentral går det att koppla in en extra enhet utan switch, fler med switch.

1st Edgerouter SFP
3st Accesspunkt Wifi6 Lite
4st Nätverkskabel 0,5M
3st Nätverkskabel 2M
1st Fri uppdatering 1år

Beställ

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
X